Artiesten

Vrijdag 11 mei 2018

Helemaal top

Jan Smit, Robbie Williams en Guus Meeuwis op één feestje? Helemaal Top heeft tophits van vele bekende sterren op het repertoire staan, waaronder ook The Beatles, Jeroen van der Boom, John Denver, VOf de Kunst, Gers Pardoel, Gerard Joling, Doe Maar, Nick en Simon, Andre Hazes, Elvis Presley, The Black Eyed Peas, Van Dik Hout, The Scene, Frans Duijts, George Baker, Wolter Kroes, Marco Borsato, De Toppers, Lee Towers, De Dijk en vele anderen. Grote kans dus dat uw favoriete artiest voorbijkomt!

Met de toppers als voorbeeld zingen ze veelal medleys uit verschillende genres en voor alle leeftijden. Unieke combinaties van gezellige en feestelijke muziek, waarbij je niet stil kan blijven staan. Op vrijdag 11 mei zullen deze mannen er tijdens het Ammers Tentfeest 1 groot feest van maken.

Deur open 20:30, entree €7,50.
Geen voorverkoop.


Zaterdag 12 mei 2018

partyband tof

Ze zijn er al twee keer eerder bij geweest en kunnen dus tijdens de 10e editie van het Ammers Tentfeest niet ontbreken: Partyband TOF! Het repertoire van TOF is erg breed variërend van top 40, feest, dance, nineties, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hedendaagse hits. Ze staan erom bekend dat ze er altijd 1 groot feest van maken!

Deur open 20:30, entree €10,00.
Geen voorverkoop.